Linkedin account als visitekaartje

linkedin-logo_PHHIAls je je Linkedin account wilt gebruiken als visite kaartje dan heb je maar een paar simpele handelingen te doen om je standaard url link van je LinkedIn account (met een mix van cijfers en letters) te veranderen in een mooie url met je naam. Mijn link is al aangepast met mijn naam…
linkedin1

Klik op bovenaan in de balk van je LinkedIn account op Profiel en klik daarna op Profiel bewerken. Onder je profielfoto zie je de url met de mix van cijfers en letters. Daarnaast staat bewerken. Klik daarop. Je scrolt dan helemaal naar beneden en dan zie je rechtsonder URL van uw openbare profiel aanpassen. Klik dit aan en pas de url aan als ‘linkedin.com/in/uw naam’. Maak de aanpassing af met Stel uw aangepaste URL in.

linkedin2

Wil je ook een mooie knop op je website of blog naar je LinkedIn-profiel? Ga dan verder met Profielbadges. Klik op Een profielbadge maken en kies vervolgens één van de twee knoppen. Kopieer de code en plak deze vervolgens in je e-mailhandtekening, op je blog of op je website.

linkedin3

 

Linkedin account als visitekaartje
Share