Social Media

Social Media is erg breed. Het is afgelopen jaren erg gegroeid naar een bos en best een verwarrend bos als je er niet helemaal in thuis bent. Dat hoeft ook niet. Er zijn heel veel mensen die er hun beroep van hebben gemaakt om dat voor u bij te houden. Ook Best Marketing weet niet alles! Maar wij proberen met zeker up to date te blijven en hebben een heel netwerk om ons heen waarvan wij gebruik mogen maken, zoals Karel Geenen, Herman Couwenbergh, Maaike Gulden, Corinne Keyzer, Frankwatching.

Best Marketing legt zich vooral op de social media kanalen die op dit moment groot zijn:
Facebook, Twitter, Youtube, Google+, Instagram, LinkedIn, What’s app, Rssfeed, Pinterest en Snapshat.

Social media cursus Best Marketing

Wij geven graag advies over welke kanalen voor u belangrijk kunnen zijn. Wij kijken eerst naar wat uw doel en middelen en brengen dan advies uit over welke kanalen u daar het beste kunt inzetten om uw doel goed te kunnen behalen.

Bent u zover om te gaan beginnen met betaalde advertenties voor Facebook, Twitter en Google Adwords? Ook daarin kunnen wij voor u kijken of u alles benut heeft wat er te benutten valt wat geen geld hoeft te kosten en daarna begeleiden we u graag in het opstarten van betaalde advertenties op het gebied van social media.