Verwijder toegang tot Twitter

instellingenWebsites vragen regelmatig om in te loggen via je Twitter account. Dit om een tweet te delen met een youtubefilmpje of voor een service. Wanneer je de service niet meer gebruikt, is het verstandig om de toegang weer in te trekken.

Log in je Twitter account en klik op je profielfoto en ga naar “Instellingen”, klik in het linker kader op “Applicaties”, doorloop de lijst en klik op “Toegang intrekken” bij de applicaties die je niet meer gebruikt.

 

Verwijder toegang tot Twitter
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *